Workshop werknemersparticipatie

Workshop werknemersparticipatie

Veel ondernemers vinden dat het in dienst hebben van werknemers in traditionele zin niet meer van deze tijd is. Veel werknemers zijn het daarmee eens. Minder gezagsverhoudingen, meer transparantie en gedeeld ondernemerschap maken voor beiden het samenwerken leuker en zorgen vaak voor betere resultaten. Bij De Roos Advocatuur specialiseren we ons in werknemersparticipatieregelingen om deze participatieve manieren van samenwerken vorm te geven.

Dutch Digital AgenciesAfgelopen november publiceerden we een artikel over werknemersparticipatie. Hier kregen we veel positieve reacties op. Daarop hebben we besloten workshops te organiseren waarin we dieper in dit onderwerp duiken. Naast de juridische, komen ook de niet-juridische aspecten aan de orde. In januari kwamen leden van branchevereniging Dutch Digital Agencies (vertegenwoordigers van de Nederlandse digitale industrie) langs voor een workshop.

“Geef Philip een flip-over, een stift en een uur de tijd en hij neemt je mee in alle in- en outs rondom werknemersparticipatie. Het was een heldere en interactieve sessie, die denk ik bij veel DDA leden een palet aan mogelijkheden heeft gegeven om binnen hun bedrijven toe te passen” Hans Maltha (CEO, Burst & Bestuurslid Dutch Digital Agencies).

Bij De Roos Advocatuur geloven we in deze moderne manier van je onderneming opbouwen. In het kader van practice what you preach zullen we jullie in een volgende nieuwsbrief vertellen hoe wij daar binnen De Roos Advocatuur mee bezig zijn.

Lees hier ons artikel over werknemersparticipatie. Wil je (nog) dieper in dit onderwerp duiken? En verwacht je minimaal 5 ondernemers/organisaties bij elkaar te kunnen verzamelen die dat ook willen (bijvoorbeeld omdat je lid van een branchevereniging bent of met meerdere onderneming in een pand werkt)? Laat het ons weten (joni@deroos-advocatuur.nl). Dan komen wij langs voor een workshop.

Deel dit: Share on Facebook Share on Google+ Tweet about this on Twitter Share on LinkedIn

© 2017 De Roos Advocatuur. All rights reserved.