Over ons

De Roos Advocatuur startte in 2011, als creatief, pragmatisch en ambitieus advocatenkantoor. De Roos Advocatuur richt zich vanaf het begin op innovators: organisaties in de tech, online en creatieve sectoren. Onze cultuur sluit aan bij de cultuur van onze cliënten. Snel, ambitieus en integer. Zonder gewichtig te doen. Onze advocaten zijn makkelijk benaderbaar, transparant en begrijpen de business. Juridische grondigheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn op ons best als de regels (nog) niet zijn bijgewerkt aan de maatschappelijke realiteit. Dat is waar onze scherpe analyses, begrijpelijke taal en eenvoud de resultaten boeken die onze cliënten zoeken.

Ons team

Ontmoet de mensen achter De Roos Advocatuur. Onze advocaten hebben ruime ervaring met transacties, conflicten en het online ecosysteem. Hun achtergrond, ervaring en specialismes dragen bij aan het deskundige advies dat wij onze cliënten bieden.

Maak kennis met ons team

Media

Onze innovatieve benadering van de advocatuur valt op - ook buiten onze klantenkring. Ons kantoor en haar mensen zijn in verschillende media genoemd. Via onderstaande link leest u u enkele voorbeelden daarvan.

Lees media artikelen

Nieuws

Advocatenkantoor Amsterdam

Kom bij ons team

De Roos Advocatuur is de no-nonsense legal partner voor innovators. We zijn ambitieus en willen de best mogelijke dienst leveren aan onze cliënten. Daarom zijn we altijd op zoek naar professionals die hieraan willen bijdragen.

Bekijk de mogelijkheden

© 2017 De Roos Advocatuur. All rights reserved.